2017 Mallorca Fotball turnering for offentlig ansatte

11-15 maj 2017 Santa Ponsa

2017 Mallorca Fotball turnering for offentlig ansatte

6552accb-fd62-be36-5af8-94df593de599_image_2

Kære kolleger,

Det er med stor glæde, at vi nu kan sende jer information om den sjette Mallorca football tournament. Mallorca Tournament bliver organiseret af den erfarne organisation Mallorca Footbaal Events, med fuld opbakning fra Calvias byråd og Mallorcas Turistbureau. Det er os en stor ære at invitere jeres fodboldhold til at deltage i Mallorca Tournament 2017.

Mallorca Tournament afholdes fra torsdag d. 11. maj til og med mandag d. 15. maj 2017 på det populære og indbydende resort Santa Ponsa.

Hvem kan deltage?
Politibetjente, brandmænd, toldbetjente, militærfolk, skattemedarbejdere, medarbejdere ved Indenrigsministeriet, kommunalt/offentligt ansatte, ansatte ved øvrige ministerier, samt øvrige med speciel invitation fra organisationen.

 

 

Dear Colleagues,

It is with great pleasure that we are now able to send you the information for the 6th Mallorca football tournament. The Mallorca tournament is being organised by the experienced Mallorca Football Events organization, with the full support of the Calvia Council & the Mallorca Tourist Board. It is a great honour to invite your football team to participate in the 2017 Mallorca tournament.

The Mallorca tournament will take place from Thursday11th of May up to and including Monday the 15th of May 2017 in the popular and friendly resort of Santa Ponsa.

Who can participate: Police Officers, Fire fighters, Custom Officers, Military personnel, Tax Officers, personnel of the Ministry of Interior, state, provincial or municipal employees, staff from the various ministries, and special invitations by the organization.

 

Link til hjemmeside